VIF WOMEN'S 100 Česko a Slovensko

W100_SIRKA

WOMEN'S 100 je mezinárodní výzva pro všechny cyklistky, kdy se tisíce žen se vydá na 100 kilometrů dlouhou projížďku. VIF Cycling Team, první český čistě ženský profesionální cyklistický tým, podpoří společně s našimi partnery tuto výzvu 8. září 2024 v Česku i na Slovensku!

Velká výzva, velká odměna!
Každá cyklistika, která dokončí tuto výzvu, získá 30% slevu na brýle VIF a také si zajistí účast ve finálním slosování o věcné ceny od našich partnerů v hodnotě 30 000 Kč, které se rozdělí mezi 10 šťastných výherkyň.

Jak se zapojit do výzvy WOMEN’S 100?

Virtuálně kdekoliv
Každá žena, která 8. září ujede minimálně 100 km a pošle nám odkaz na její výkon v aplikaci Strava, Garmin Connect, Apple Health nebo jiné sportovní aplikaci, získá voucher na 30% slevu na brýle VIF a samozřejmě také vstupenku do finálního slosování.

Praha a Bratislava
V rámci obou metropolí jsme si společně s CzechCycleHub připravili organizovanou vyjížďku s maximální kapacitou 20 účastnic v každém městě. Po celou dobu konání obou jízd bude zajištěné podpůrné vozidlo s mechanickým zabezpečením a fotografem. Těšit se můžete také na 2 občerstvovací stanice, a to zhruba po 35 a 70 ujetých kilometrech. Na každé občerstvovací stanici bude dostatek vody, nápojů, energetických tyčinek a gelů a dalších sladkých a slaných pochutin, které vám zaručeně dodají energii do dalších kilometrů!

Registrace Praha: https://nasecasomira.cz/cs/event/66bb7be01c5cf62784415974/

Trasa Praha: https://mapy.cz/s/delosenodu

Registrace Bratislava: https://nasecasomira.cz/cs/event/66bb7be81c5cf62784415975/

Trasa Bratislava: https://connect.garmin.com/modern/course/302789770

 

Registrace i celý program jsou ZDARMA!

Průměrná rychlost je odhadována na 20-22 km/h. Všechny cyklistky musí jet na silničním kole v dobrém technickém stavu. Po celou dobu obou výzev platí pravidlo NO DROP! Upozorňujeme ale, že účastnice musí být v dobré fyzické kondici, aby stačily tempu celé skupiny. Nebojte se, tempo bude více než společenské, navíc je to výzva, ale i tak nesmíme na nikoho příliš dlouho čekat. V případě, že jakákoliv z účastnic nebude schopná WOMEN'S 100 dokončit, může naskočit do doprovodného vozu, které pojede až do cíle. Start a cíl obou jízd je na stejném místě!
Odhadovaná délka celé vyjížďky, včetně času stráveného na občerstvovacích stanicích je okolo 6 hodin.